Sunday, October 30, 2016

warded

dengan nama Allah,aku memulakan rentak jari menari...

Assalamualaikum w.b.t

setiap hari aku dah letak dlm planner aku untuk update blogs ni.. tapi biasala.. x dan nak on lappy.. selesa skit nak update blogs kat lappy berbanding guna smartphone..huhu.. ok. memandang kan aku tengah dok sorang2 sekarang ni, xder gangguan..so ni lah masanya.heee

29/10/16
aku rasa ni first time aku masuk ward after tukar insuran baru.. alkisahnya aku sakit perut lebih dari 2 hari.. dah makan ubat doktor bagi pun still sakit.. so, petang sabtu tu, aku g hospital dan warded.. time to rest..huhu.. mkn ubat ikut jadual dan di pantau setiap hari.. hmmmm

minggu ni, minggu last suami kerja di kuala lumpur. hampir 2 bulan, suami ulang alik kerja KL. rasa happy sangat suami ada di sisi bersama dengan anak2. kejap je masa berlalu..weekend ni suami akan fly balik sabah.. *sedih.. pas ni, raba-raba sebelah katil, tak de orang dah teman tido sebelah.. semoga tabah. sobs..sobs..

ok la tu je nak update dlu.. tlg doakan aku cepat sembuh..tq..

wassalam..

Friday, October 7, 2016

Aishhh..ni nak marah ni..

dengan nama Allah,aku memulakan rentak jari menari...


Assalamualaikum..

hari ni mood sepatutnya nak menulis.. tapi hilang mood bila...

ok, dua bulan lepas, aku ada deal ngan satu jabatan kerajaan ini.. aku gi office dorg, hantar surat sendiri. dan terangkan satu persatu tentang sebab apa aku bagi surat tu.. 

hampir 2 bulan aku tunggu, tak der feedback dari diaorang. bila dah sampai satu tahap, aku kol balik dorg, dan dorg inform masih dalam penilaian.. apakah? urusan aku ni melibatkan duit dorg..aku nak bayar duit kat korang.. tak nak duit ker? huhu.. korang tau kan korang dah x banyak duit, aku nak bg duit korang proses lmbat-lambat.. aiyooooo...

xperla.. duit tu..aku tukar bli aset dlu..hahaha

ok..tu jer nak ngadu dlu..

mood aku dah kelaut ni..

asar dah..jum solat awal waktu.. 

bye..

adios..