Sunday, May 29, 2011

Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia

dengan nama Allah,aku memulakan rentak jari menari...


Assalamualaikum...

lama jugak aku tak hapdate this belog.. after seminggu bercuti dengan suami dan family, barulah hari ni aku berpeluang nak jengah-jengah the belogs..huuu... ok.. actually, tertarik dengan satu segmen yang di anjurkan Blog Pilihan Malaysia.. hehehe.. so aku gedik2 la nak join kan.. orite..

so pada uols yang berminat gedik-gedik nak join..leh usha link ni
|
|
|
v

dalam segmen ni, banyak kategori yang dipertandingkan.. i likes..heeeeee.. and aku rasa aku sangat la layak untuk join kategori Blog Personal Isteri Pilihan.. terima kasih sesangat la pada admin sebab sudi wat kategori ni.. barulah aku sentiasa ingat diri ni, dan belogs ni kepunyaan seorang isteri yang comel suka berceloteh..heeeeeee

belog ni di lahirkan pada 16 Januari 2011.. 16 hari selepas aku menjadi tunangan Cik Amir Akmal Ibrahim, di mana dia sekarang adalah suami ku, insyaallah dunia dan akhirat ku... actually, ni adalah belog kedua aku. dan belog ni tak sampai setahun.. aku wat belogs ni untuk suami aku yang tersayang kerana itu adalah permintaan dia.. so, sebab dah sayang.. aku tunaikan jer la.. heeeee.. apa saje yang menggembirakan dia, akan aku cuba usahakan sebaik mungkin.. ^_^

per yang best pasal belogs aku??
 hurm.. bese jer.. belog seorang isteri, lebih kepada private belog.. selain luahan hati, cerita sebuah kenangan, kisah hidup seharian, belog ni juga aku gunakan untuk aku share pendapat dan sedikit ilmu yang aku ada... besides that, dengan meleletakkan links belogs kat tepi ni, aku boleh usha belogs favret aku untuk mengelakkan kebosanan aku yang hanya menghadap jurnal sains setiap hari.. heeeeeee  (yup.. aku still student lagi... heeeee)

so, aku nak ucapkan selamat datang kepada viewers baru, yang sudi jengah-jengah belog aku.. terimas.. heeeeeeeeee ^_^

Semoga Uols Sentiasa Optimis Dan Positif Dalam Hidup Ini.. =)

Salam Penuh Kasih Sayang ^_^

Wassalam..





7 comments:

  1. thanks azza. kita nak komen kat entry azza.. tp x tau la cm ner. anyway gudluck juga utk azza ea.. =)

    ReplyDelete
  2. mntk tlg kwn2 utk like page ni buley? bg y da thnx sgt2.. kalo blm, help me plzzz http://fnndoubleooomph.com.my/home.php?fnnid=100000023988617

    ReplyDelete